תיאטרון ע"ש יצחק ירון

תיאטרון גבעתיים

תיאטרון גבעתיים יקרא על שמו של יצחק ירון ז"ל

תאריך עדכון: 29/12/2016
מועצת העיר גבעתיים אישרה: תיאטרון גבעתיים יקרא על שמו יצחק ירון ז"ל, ראש העירייה השלישי של העיר גבעתיים
ההנצחה תתבצע במספר אופנים:
בכל הפרסומים כתב מעתה "תאטרון גבעתיים ע"ש יצחק ירון ז"ל" וכל אירועי התאטרון יישאו כותרת אחידה זו. בנוסף, בקיר החיצוני בכניסה הראשית לתאטרון, יוצב לוח מתכת עליו ייכתב טקסט בדבר פועלו של יצחק ירון ז"ל לטובת העיר.
יצחק ירון ז"ל, איש חינוך  שהיה מעמודי התווך של העיר, נחשב לראש עיר אהוב ומוערך וכיהן בתפקיד  במשך 3 קדנציות רצופות בין השנים 1978 – 1993, בתחילת נובמבר 2015 נפטר יצחק ירון והוא בן 80.

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים : "כראש עיריית גבעתיים נפלה בחלקי הזכות להנציח את יצחק ירון ז"ל, ראש עירייה מוערך ואדם שהיה אהוד וצנוע, אך ידע בהחלט לעמוד על שלו בכל הנוגע לטובת העיר גבעתיים. בחרנו, יחד עם בני משפחתו, להוקיר את תרומתו הרבה לעיר בהנצחת  שמו בתאטרון גבעתיים, שהנו סמל התרבות העירוני שלנו".