Friday chill

הרכבים מוסיקאליים הנעימו את זמנם של הקונים ברחובות ויצמן וכצנלסון

תאריך עדכון: 15/07/2020
שם מפרסם: תקשורת ודוברות
ביום שישי 3.7 נהנו המבקרים הרבים ברחובות העסקים של גבעתיים (ויצמן וכצנלסון) מיוזמה חדשה של עיריית גבעתיים בה הרכבים מוסיקאליים שונים נגנו במספר מוקדים להנאתם של העוברים והשבים שזכו לשמעו מוסיקה במגוון רחב של סגנונות.
המוסיקה להנאת העוברים והשבים הייתה מגוונת ומהנה כאשר בין השאר ניגנו הרכב טריו- מסע מוסיקלי סובב עולם, לילך קופר - מופע אקוסטי סוחף עם מיטב הלהיטים, יניר אלדורות עם מיטב הקלאסיקה של כל הזמנים, רביעיית נגני קרן יער עם מבחר שירים מוכרים,  משירי ארץ ישראל ועד פופ ופסי קול מסרטים, טל צוקר ואביב מור בהופעה אקוסטית של קאברים בכל מיני סגנונות, צחי פודור בחגיגה ישראלית עם שירים משנות ה- 70-80-90 וברחבת עיריית גבעתיים נגינו תלמידי הקונסרבטוריון -יצירות קלאסיות, מגוון עיבודים וקטעים מקוריים.
לאורך הרחוב היו גם שחקנים מחופשים שהכניסו אווירה משמחת לאורך כל הפעילות.
ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ציין כי "בימים אלה בה המציאות לא פשוטה לכולנו, יצאנו ביוזמה שתסייע הן לאמנים מקומיים, תסייע לעסקים במקומות המרכזיים וכמובן תעלה את המצב רוח לכלל התושבים. אנו שמחים כי התגובות היו מצויינות ונמשיך לפעול ביוזמות חדשות".