אין קבלת קהל במשרדי העירייה

תאריך עדכון: 15/03/2020
תושבים יקרים, אנו עושים את המיטב בהיערכות לשגרת החיים החדשה ומבקשים מכם לשמור, למענכם ולמען כולנו על ההנחיות. אלו ההחלטות המעודכנות של ממשלת ישראל, בכל הנוגע להתמודדות עם נגיף הקורונה:
*משרדי העירייה – לא תתקיים קבלת קהל בכל משרדי העירייה. תושבים ימשיכו לקבל שירות באמצעים הדיגיטליים ובאמצעות המוקד העירוני בטלפון 3107* (שלוחה 1). כמו כן המענה לתושבים ברשתות החברתיות ימשיך כרגיל.
*התכנסויות - אין לקיים התכנסות של למעלה מ-10 אנשים. מומלץ לשמור על מרחק של כשני מטרים בין אדם לאדם.
*חינוך - כל מוסדות החינוך לא יפעלו עד להודעה חדשה, כולל הפעוטונים, גני הילדים, החינוך המיוחד והחינוך הבלתי פורמלי ללא יוצא מן הכלל. בתי הספר נערכים להפעלת מערך למידה מרחוק החל מיום שני הקרוב. מידע בנושא יצא ישירות מהצוות החינוכי אל ההורים והתלמידים. כמו כן לא יופעלו המרכזים הקהילתיים והספריות העירוניות.
*תרבות, פנאי ואוכלוסיית הגיל השלישי - מועדוני הגמלאים ומרכזי היום לא יפעלו. כל פעילויות התרבות והפנאי לא יתקיימו עד להודעה חדשה, כולל חוגים, מופעים, הרצאות וכדומה.
*פנאי וספורט- מסעדות בתי קפה, ברים, קניונים, חדרי כושר, חוגים, פעילויות ספורט וכדומה יסגרו ולא יתקיימו. כמו כן לא יתקיימו כל החוגים והפעילויות של עמותת קהילתיים ושל עמותת הספורט.
*התחבורה הציבורית פועלת כרגיל לעת עתה.
*כל השירותים החיוניים יעבדו במתכונת רגילה - סופרים ומכולות, בתי מרקחת ושירותי רפואה, משק האנרגיה ותחנות דלק. חשוב לדעת: אין כלל מחסור בחנויות המזון.
**שגרת חיים חדשה לפנינו ואנו רוצים לנצל את ההזדמנות ולבקש שוב – אנא התייחסו להוראות במלוא הרצינות והאחריות, הן מצילות חיים. אנו בעיריית גבעתיים קשובים לתושבים ונעשה ככל שביכולתנו להקל בתקופה זו על החיים בעיר. ריכזנו עבורכם את כל העדכונים בנושא קורונה בגבעתיים במיני סייט שהקמנו בקישור הבא: לחץ כאן שמתעדכן באופן רציף.

בריאות לכולנו!