• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

פסטיבל הבירה

פסטיבל הבירה של גבעתיים חוזר ובענק!

ימים ד'-ה' 28-29/08/2019 בין השעות 19:00-23:00 בפארק גבעתיים, bira082019.png

הכניסה חופשית! שעתיים ראשונות חניה חינם בקניון עזריאלי גבעתיים.

יומיים של עשרות מותגי בירה של מבשלות מקומיות ובינלאומיות,

דוכני אוכל, פוד טראקס, פינות ישיבה, מוזיקה, הופעות ואווירה טובה.

פותחים את הפסטיבל ביום רביעי ה- 28.8.19 עם הופעה של מוניקה סקס!

★מידע בהרחבה★

פסטיבל הבירה בגבעתיים במסגרתו יוצעו מגוון רחב של בירות ייחודיות, כל אחד יוכל למצוא את הבירה שמתאימה לו לצד פוד טראקס ואוכל מעולה שבא טוב לצד הבירה בשילוב מוזיקה טובה / הופעות ובאווירה המיוחדת של העיר גבעתיים. הכניסה חופשית מכירת הבירה תתאפשר אך ורק מגיל 18 בהצגת תעודת זהות.

★ מה קורה בפארק?★

דוכני בירה שונים מעל 40 סוגים ממבשלות מהארץ והעולם,

כך תוכלו לחוות ולשתות ממגוון רחב של בירות.

★ פוד טראקים★

מעל לעשרה פודטראקים במגוון סגנונות:

בשר מעושן, מקסיקני, טבעוני, נקניקיות, עראיס,

פיצה, תפוח אדמה, מוקפץ, שניצלונים וצ'יפס, מעורב ירושלמי, קבב,

גלידה, פירות חתוכים ועוד...

★הופעות חיות★

יום ד': מוניקה סקס. יום ה': להקת קאברים Live.

★ מוזיקה שמתנגנת - DJ

★ פינות ישיבה ואווירה טובה

★ אנשי קרקס

★ תשלום★

באמצעות מזומן ואשראי.

★ ילדים ★

יכנסו בליווי מבוגרים בלבד.

★ אסור לעשן ★ העישון במתחם הפסטיבל אסור, העובר על החוק צפוי לקנס.

★ נגישות האירוע ★

האירוע מונגש. חניית נכים בחניון הקניון. כניסות מונגשות בכניסה הסמוכה לקניון. סיוע והכוונה במקום יינתן לפי דרישה לזקוקים לכך. למידע נוסף בעניין נגישות האירוע ניתן לפנות בהודעה למוקד העירייה.

★ קחו טיפ ★

מומלץ להגיע למתחם רגלית או בתחבורה ציבורית "אם שותים לא נוהגים", כך תוכלו ליהנות מהבירות המיוחדות שלנו.

אנחנו פותחים את שערי הפסטיבל החל משעה 19:00 עד 23:00 , מומלץ להגיע כמה שיותר מוקדם, שתו באחריות!

* כמות המשתתפים באירוע מוגבלת

* יש בירה וסיידר ללא גלוטן

* אין כניסה עם נשק, חפצים חדים, זכוכיות, אופניים, אופניים חשמליים, קורקינטים, רחפנים, מחצלות, שמיכות, כיסאות, אין כניסה עם בעלי חיים.

*יש להישמע להוראות הפקחים ולנהוג בהתאם להסדרי התנועה במקום.

* במתחם ההופעה לא יוצבו כסאות.

אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!