תחרות גיבורי העל של גבעתיים

תום יער סבר מבית הספר כצנלסון זכה במקום הראשון בתחרות גיבורי העל של גבעתיים

תאריך עדכון: 12/05/2020
שם מפרסם: תקשורת ודוברות
תום יער סבר , תלמיד כיתה ו' מבית הספר כצנלסון זכה במקום הראשון בתחרות גיבורי העל של גבעתיים נלחמים בקורונה ובה השתתפו למעלה מ- 200 תלמידים מגבעתיים שהכינו ציור, פסל אנושי, פסל מחומרי יצירה, שיר, קטע נגינה, הצגה, שירה מדוברת, בניית משחק פיזי או וירטואלי וכל רעיון אמנתי - יצירתי אחר שעלה בראשם של ילדי גבעתיים המוכשרים.
את התחרות ארגן מנהל החינוך הנוער והצעירים לילדי גבעתיים מכיתות א'-י"ב בעיצומו של משבר הקורונה. ילדי ונוער גבעתיים התגייסו למען המלחמה בקורונה ושלחו תוצרים אומנותיים שהכינו בבית בדמות גיבורי על שנלחמים בקורונה.
וועדה מיוחדת בחרה מבין 200 התוצרים את יצירות האמנות שעלו לשלב הגמר ומתוכם נבחרו חמשת המקומות הראשונים.
ראש עיריית גבעתיים רן קוניק חילק את הפרסים יקרי הערך לזוכים המאושרים וציין כי לתחרות הגישו כ- 200 יצירות אמנות מרשימות וכי היה קשה מאוד לבחור את הזוכים שהרשימו מאוד בעבודתם. אנו שמחים כי ילדי גבעתיים הפגינו כישורים יצירתיים כה מרשימים בימי הקורונה הלא פשוטים ומאחלים לכל ילדי גבעתיים ח��רה מהירה לשגרה.
מקום ראשון
שם הילד: ראם יער סבר
כיתה: ו'
בית ספר: כצנלסון
הסבר על התוצר: קפטן חיסון מנצח את קורונה. ראם המציא תסריט וסיפור בו הוא הופך לגיבור על קפטן חיסון ומנצח את הפחד והדיכאון בעזרת הדמיון. ראם רצה  להגיד לכל הילדים שגם בבית אנחנו יכולים לחלום ולהמריא רחוק רחוק. הדמיון שלנו הוא החיסון הכי טוב והתרופה הכי טובה לכל צרה. בנה גלגל מזל הלוקח אותו לאן שרק ירצה
מקום שני
שם הילד: ליאל עמנואל
כיתה: ג'
בית ספר:  בן גוריון
הסבר על התוצר: יצרה גיבורת על , רופאה, שכן בתקופה זו הצוות הרפואי הוא זה שמציל אותנו .במסגרת הבידוד נאספו במשך שבוע המון גלילי נייר, קופסאות ומוצרים שניתן להשתמש בהם ליצור את הדמות, השתמשו במוצרי יצירה שהיו בבית ובכל מה שהתאפשר ונמצא בביתנו. על היצירה עמלו 4 ימים ונהנו מהאפשרות ליצור בזמנים לא פשוטים אלה
מקום שלישי
שם הילד: שחר שמש
כיתה: ט'
בית ספר: תלמה ילין
הסבר על התוצר: גיבור על שנוצר נלחם בד"ר קורונה, שהשתלט על כדור הארץ. כוחות העל שלו: תעופה, כוח אש, ספריי אלכוג'ל אינסופי, מסכת הגנה לפנים ומזרק אנטי-קורונה. הפסל כולו עשוי בטכניקה ייחודית שפיתח - פיסול בתלת מימד בדבק חם. (דבק חם הוא החומר היחידי ממנו עשוי הפסל!) שחר השתמש בדבק חם, במספריים קטנות וכמובן באצבעות.  בסרטון ניתן לראות חלק מתהליך העבודה עד למוצר המוגמר.
מקום רביעי
שם הילד: איתי ועדי וינטורה
כיתה: א' +ב'
בית ספר: גורדון
תיאור התוצר: משחקורונה הוא משחק קופסה לכל המשפחה שנועד ללמד ולהטמיע את כללי ההתנהגות החדשים בתקופת הקורונה ולהדגיש מה לא מומלץ. בתקופה שאנו בבית הרבה שעות ומחפשים לגוון את המשחקים וגם להפוך אותם לרלוונטיים חשבו הילדים שיהיה כיף לעשות את זה בצורה חווייתית. מוזמנים להצטרף! חלק מהחוויה של הילדים היה היה להכין את המשחק בצורה משפחתית.
פרס חביב השופטים
שם הילד: אוהד שוימר
כיתה: ב'
בית ספר: בורוכוב