ערב הצדעה לפצועי מערכות ישראל

ערב הוקרה נכי צהל

ערב הצדעה חגיגי לפצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה בגבעתיים

תאריך עדכון: 15/01/2020
מאות פצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה ובני משפחותיהם  מגבעתיים השתתפו ביום ה' 9.1.20  בערב הצדעה מיוחד שערכה עיריית גבעתיים לכבודם בתיאטרון גבעתיים.
הערב נערך במעמד ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ובהשתתפות יו"ר מחוז ת"א והמרכז בארגון נכי צה"ל, קובי יצחק, יו"ר ארגון נפגעי פעולות האיבה, אייבי מוזס, מנהל שלוחת נכי צה"ל בגבעתיים, מיכה מרום, יו"ר הנהלת בית הלוחם ת"א, מוטי לפיד, חברי מועצה, מנכ"ל העירייה ואורחים רבים.
בישראל, חיים כיום למעלה מ-70,000 פצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה. ממשלת ישראל החליטה בשנת 2014 לקיים יום כיום הצדעה ממלכתי במטרה לעצור ולהוקיר את הפצועים, להוקיר תודה על מאבקם היומיומי ולהצדיע בשם המשפחה הישראלית, והחברה כולה.
ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ציין כי: "אנו נמשיך ונקיים מידיי שנה את ערב ההצדעה המיוחד לכם ציבור יקר. יום ההוקרה לפצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה הוא ההזדמנות שלנו להוקיר, להודות לכם, ציבור יקר, הנושא עמו את הקשיים – הפיזיים והנפשיים – מהקרבות ומפעולות האיבה שהותירו את חותמן בגוף ובנפש".
יו"ר מחוז ת"א והמרכז בארגון נכי צה"ל, קובי יצחק הודה לעיריית גבעתיים על קיום האירוע המכובד וציין כי הערב מראה עד כמה לעיר ולקהילה יש מודעות לציבור נכי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה.
בחלק האמנותי של הערב הופיע האמן צח סיטון במופע "הערב מחזמר" – מחווה למחזות הזמר הגדולים בכל הזמנים.