עם הפנים לתושב

זמני תקן מעודכנים לטיפול בפניות
התושבים בעיריית גבעתיים

תאריך עדכון: 07/01/2020
האגף לשירות לתושב סיים לפני מספר ימים לבצע עבודת מטה בת חודשים ארוכים במהלכה הוגדר זמן תקן  מעודכן המודד את פרק הזמן לסיום ביצוע של פנייה שהתקבלה במוקד/מרכז שרות/פניות ציבור.
כל פנייה לגורם עירוני המטפל בתושב תוקף בזמן טיפול בו הפנייה צריכה להיסגר. כלומר, כל ההליך מרגע קבלת הפנייה ועד תום הטיפול הוגדר בזמן עבודה ספציפי על פי אופן הפנייה והטיפול.
זמני התקן שהיו קיימים במוקד העירוני עד עתה לא היו מעודכנים ועל כן לא מדויקים וחלקם אף היו כבר לא רלוונטיים.
התהליך שביצע האגף לשירות לתושב כלל חקר כלל הפניות והעבודות למול כלל היחידות האגפים העירוניים ועל ידי כך  תיקוף כלל זמני התקן שיתאימו לכלל הפעילות המתקיימת כיום ולאופי העבודה שהשתנה מאז שבוצע התיקוף האחרון.
זמני התקן החדשים יאפשרו  בקרה  איכותית, צמודה ומדויקת יותר למול האגפים ובסופו של דבר יאפשרו להעניק שירות טוב יותר.
ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ציין כי: "עיריית גבעתיים חותרת בהתמדה לייעל ולשפר את השירות לכלל תושביה. אנו פועלים לאורך כל השנה לבדוק דרכים כיצד להעניק שירות טוב יותר לכל אחת ואחד מתושבי העיר. הגדרת זמן התקן החדש תאפשר לנו לבצע בקרה על הפניות תוך מעקב מתמיד אחר סוגי הפניות ואופן הטיפול בהם ועל ידי כך להשתפר כל הזמן במתן השירות".