נוער גבעתיים מבלה

ציל פארק
נוער גבעתיים מבלה ב"צ'יל פארק"

תאריך עדכון: 13/08/2019
עיריית גבעתיים באמצעות מחלקת הנוער הקימה בשטח פארק גבעתיים מתחם בילוי לילי מיוחד  למען בני הנוער בערי ובו פעילויות, פינות ישיבה ועוד.

המתחם מהווה נדבך נוסף במגוון פעילויות הקיץ לבני הנוער ונועד ליצור מקום מפגש בטוח וכן על למנת למתן את הרעש וההפרעה לתושבים הנובע משיטוט נוער ברחובות העיר.

הפעילות מתקיימת בכל יום ראשון בין השעות 02:00-21:30, במהלכה פותחים בפארק גבעתיים מחצלות, פוטונים ופופים, ובני ובנות הנוער מגיעים בהמוניהם לשבת עם החברים והחברות, לדבר ולשחק אחד עם השני, כל זאת בנוכחות של צוות בוגר ממחלקת הנוער, המהווים דמויות משמעותיות עבור בני הנוער ומעת לעת, מתקיימות במתחם הצ'יל פארק פעילויות נוספות.

כחלק מהפעילויות המיוחדות במתחם הגיעו הגיעו כוכבי הרשת, נבו עמרני ושירלי לוי, זאת כחלק מפרויקט Story car, שבמסגרתו הסתובבו כוכבי הרשת ברחבי העיר ופגשו בני נוער בחיפושם אחר מובילי דעת קהל ברשת.

ב-4 באוגוסט, הגיע לצ'יל פארק הסטנדאפיסט גיא הוכמן, שהעביר לבאי המתחם סדנת אומן מעניינת וקורעת מצחוק. מתחם הצ'יל פארק מתווסף לעשרות האירועים שמתקיימים לאורך כל ימות הקיץ בשעות הלילה לבני ולבנות נוער בגבעתיים.