• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

נוער גבעתיים מבלה

ציל פארק
נוער גבעתיים מבלה ב"צ'יל פארק"

תאריך עדכון: 13/08/2019
עיריית גבעתיים באמצעות מחלקת הנוער הקימה בשטח פארק גבעתיים מתחם בילוי לילי מיוחד  למען בני הנוער בערי ובו פעילויות, פינות ישיבה ועוד.

המתחם מהווה נדבך נוסף במגוון פעילויות הקיץ לבני הנוער ונועד ליצור מקום מפגש בטוח וכן על למנת למתן את הרעש וההפרעה לתושבים הנובע משיטוט נוער ברחובות העיר.

הפעילות מתקיימת בכל יום ראשון בין השעות 02:00-21:30, במהלכה פותחים בפארק גבעתיים מחצלות, פוטונים ופופים, ובני ובנות הנוער מגיעים בהמוניהם לשבת עם החברים והחברות, לדבר ולשחק אחד עם השני, כל זאת בנוכחות של צוות בוגר ממחלקת הנוער, המהווים דמויות משמעותיות עבור בני הנוער ומעת לעת, מתקיימות במתחם הצ'יל פארק פעילויות נוספות.

כחלק מהפעילויות המיוחדות במתחם הגיעו הגיעו כוכבי הרשת, נבו עמרני ושירלי לוי, זאת כחלק מפרויקט Story car, שבמסגרתו הסתובבו כוכבי הרשת ברחבי העיר ופגשו בני נוער בחיפושם אחר מובילי דעת קהל ברשת.

ב-4 באוגוסט, הגיע לצ'יל פארק הסטנדאפיסט גיא הוכמן, שהעביר לבאי המתחם סדנת אומן מעניינת וקורעת מצחוק. מתחם הצ'יל פארק מתווסף לעשרות האירועים שמתקיימים לאורך כל ימות הקיץ בשעות הלילה לבני ולבנות נוער בגבעתיים.