• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

אירוע מתנפחים רטובים לילדים

מים

מאות ילדים נהנו מאירוע מתנפחים, מים והופעות בפארק רבקה במסגרת אירועי הקיץ

תאריך עדכון: 13/08/2019
מאות ילדים ובני משפחה הגיעו ביום ראשון האחרון 28/7/2018 לפארק רבקה גבעתיים להפנינג שכלל מגלשות המים, מתנפחים, מתחם ג'ימבורי ומופעי הילדים של כוכבות הילדים "נעמה סופר על" ו- "נתי באתי הופעתי" זאת במסגרת אירועי הקיץ שעורכת עיריית גבעתיים לילדים ולכל המשפחה.
הילדים הפיגו את החום במגוון מתקני מים ומגלשות והקטנטנים נהנו ממתנפחים וממתחם ג'ימבורי, דוכני מזון והפתעות שהסבו הנאה רבה לכל המבקרים.
הפנינג מים גדול נוסף לילדים ולכל המשפחה אותו עורכת העירייה הקיץ, ייערך בגן הזכרון ב- 13/8 ויכלול מתחם מתקנים מתנפחים, מגלשות מים ואטרקציות נוספות לילדים מכל הגילים.