• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

קייטנות עירוניות

קייטנות
חודש יולי חלף, אבל הקייטנות העירוניות עדיין בשיא פעילותן!

תאריך עדכון: 13/08/2019
מעל 3000 ילדים השתתפו במחזור הראשון של קייטנות בתי הספר וגני הילדים הסתיים בהצלחה מרובה, כשבקייטנות "בית הספר של החופש הגדול", בכל בתי הספר היסודיים, השתתפו 2058 תלמידים מתוך כל 2320 תלמידי כיתות א-ג . מדובר באחוז השתתפות חסר תקדים של כ- 90%, מה שמעמיד אותנו במקום הראשון בהשתתפות במחוז תל אביב. גם במועד א' של קייטנות גני הילדים, בקייטנות הכייפת, הדרמה והסדנאות במרכזים הקהילתיים השתתפו כ- 2,500 ילדים.
למועדי ב' של הקייטנות העירוניות, שהחלו לפני כשבוע נוספה גם "הקייטנה הממשלתית". למעלה מ- 1,000 ילדים בגילאי בי"ס משתתפים בקייטנה זו ובקייטנות וסדנאות אנגלית, דרמה, הייטק, סייבר, אנימציה וסדנאות נוספות המתקיימות בתפוח הפיס ובאמצע אוגוסט תיפתח בגבעתיים גם קייטנת המדע.
ובנוסף לכל זאת כ- 1,500 ילדים משתתפים במועד ב' של קייטנות הגנים אשר מנוהלות באופן פרטי ע״י גננות העיר.
חשוב במיוחד לציין כי השנה, בשיתוף פעולה עם קהילת ״ההורים המיוחדים״, העצמנו את שילוב הילדים המיוחדים בקייטנות (17 ילדים עם צרכים מיוחדים!) בקבוצות הרגילות, תוך מתן הכשרה מתאימה לצוותים בהם משובצים הילדים. לצד זאת נפתחו השנה גם 2 קייטנות של ילדי הגנים השפתיים אליהן נרשמו כ- 30 ילדים.
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים אמר : "הקייטנות הרבות בעיר, פועלות בהצלחה תחת פיקוח ובקרה על בסיס יומי. מעדות אישית שלי, בסיורים שקיימתי במספר קייטנות התרשמתי שהילדים נהנים, לומדים, משחקים ומעבירים את הקיץ בנעימים ובכייף."