רד בנד במופע במצפה

רד בנד

להקת רד בנד הלהיבה את הקהל שמילא את רחבת מצפה הכוכבים במסגרת מופעי הקיץ של עיריית גבעתיים

תאריך עדכון: 25/07/2019
אווירת רוקנרול מחשמלת נרשמה ביום שני 23.7.19 ברחבת מצפה הכוכבים כשלהקת רד בנד הופיעה מול מאות צופים נלהבים שמילאו את הרחבה זאת במסגרת אירועי הקיץ של עיריית גבעתיים.

המופע נערך בשיתוף מפעל הפיס ופרויקט בימות פיס במהלכו מתקיימות הופעות מוסיקה ותרבות בכל רחבי הארץ.

לאורך כל המופע הקהל הרב שמילא את הרחבה לא הפסיק לרקוד ולשיר לצלילי להיטי הרוק הידועים והמוכרים שניגנו חברי הלהקה בכישרון רב.

במהלך הקיץ עיריית גבעתיים מקיימת שלל אירועים ופעילויות לילדים, נוער ומבוגרים. ההופעה במצפה הכוכבים הינה חלק מסדרת המוסיקה במצפה בו יופיעו בהמשך הקיץ גם להקת s.r.f עם מופע קאברים לשנות ה- 80 ומופע נוסף "נפגשים על הדשא" – מחווה לאריק איינשטיין, שלום חנוך ומאיר אריאל.

את אירועי הקיץ יחתום פסטיבל הבירה הגדול של גבעתיים ובו תופיע להקת מוניקה סקס.