• עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.
  • מידע על חניה מועדפת לתושבי גבעתיים בכחול-לבן

חניה מועדפת היא חניה המותרת רק לתושבי גבעתיים בעלי תו חניה עירוני בתוקף למן השעה 17:00 עד לשעה 09:00.   דהיינו, בשעות אלו, כנגד מי שאינו בעל תו חניה עירוני בתוקף, עלול להירשם דו"ח, גם אם שילם אגרת חניה (את אגרת החניה יוכל להשיב באמצעות בקשה למחלקת הפיקוח והחניה).   לנוחיותכם, מצ"ב טבלת מיפוי רחובות העיר, לפי חניה מועדפת וחניה בכחול לבן.   שימו לב, כי הטבלה אמורה לשמש כעזר בלבד, ואינה מחליפה את חובתו של נהג, הקבועה בדין, לבחון את השלטים הרלבנטיים למקום החניה בו בחר לחנות. לצפייה בטבלה לחץ כאן ​

מופע פתיחת הקיץ בפארק

הראל סקעת
5000 איש בילו בפארק גבעתיים במופע פתיחת הקיץ עם לי בירן ואליאנה תדהר ששרו משירי הכבש הששה עשר והראל סקעת במופע להיטים סוחף

תאריך עדכון: 11/07/2019
ביום חמישי 4.7.19 התקיים בפארק גבעתיים מופע פתיחת הקיץ של עיריית גבעתיים לעיני כ- 5000 איש נלהבים שמילאו כל חלקת דשא בפארק.

את האירוע פתחו אליאנה תדהר ולי בירן במופע מרגש משירי הכבש הששה עשר עם כל הקלאסיקות האהובות בהן: איך שיר נולד, גן סגור, ברקים ורעים, אני אוהב ועוד.

בתום מופע הכבש הששה עשר עלה לבמה הראל סקעת במופע אנרגטי עתיר להיטים שחשמל את הקהל הרב שמילא את הפארק ונהנה מחוויית מוסיקה נהדרת.

המופעים הונגשו גם לכבדי שמיעה באמצעות תרגום סימולטני לשפת הסימנים ובנוסף לכך נפתח גם "מתחם שקט" בו כל מי שהיה זקוק לכך יכול היה לנוח עם אוזניות לצמצום הרעש.

ראש עיריית גבעתיים רן קוניק הודה לאלפי האנשים שהגיעו לפארק וציין כי לאורך כל חופשת הקיץ יתקיימו אירועים ופעילויות לילדים, נוער ולכל המשפחה כשגם השנה נציין את סיום הקיץ בפסטיבל הבירה הגדול והפעם יחד עם מופע של להקת מוניקה סקס.