מופע פתיחת הקיץ בפארק

הראל סקעת
5000 איש בילו בפארק גבעתיים במופע פתיחת הקיץ עם לי בירן ואליאנה תדהר ששרו משירי הכבש הששה עשר והראל סקעת במופע להיטים סוחף

תאריך עדכון: 11/07/2019
ביום חמישי 4.7.19 התקיים בפארק גבעתיים מופע פתיחת הקיץ של עיריית גבעתיים לעיני כ- 5000 איש נלהבים שמילאו כל חלקת דשא בפארק.

את האירוע פתחו אליאנה תדהר ולי בירן במופע מרגש משירי הכבש הששה עשר עם כל הקלאסיקות האהובות בהן: איך שיר נולד, גן סגור, ברקים ורעים, אני אוהב ועוד.

בתום מופע הכבש הששה עשר עלה לבמה הראל סקעת במופע אנרגטי עתיר להיטים שחשמל את הקהל הרב שמילא את הפארק ונהנה מחוויית מוסיקה נהדרת.

המופעים הונגשו גם לכבדי שמיעה באמצעות תרגום סימולטני לשפת הסימנים ובנוסף לכך נפתח גם "מתחם שקט" בו כל מי שהיה זקוק לכך יכול היה לנוח עם אוזניות לצמצום הרעש.

ראש עיריית גבעתיים רן קוניק הודה לאלפי האנשים שהגיעו לפארק וציין כי לאורך כל חופשת הקיץ יתקיימו אירועים ופעילויות לילדים, נוער ולכל המשפחה כשגם השנה נציין את סיום הקיץ בפסטיבל הבירה הגדול והפעם יחד עם מופע של להקת מוניקה סקס.