• עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.
  • מידע על חניה מועדפת לתושבי גבעתיים בכחול-לבן

חניה מועדפת היא חניה המותרת רק לתושבי גבעתיים בעלי תו חניה עירוני בתוקף למן השעה 17:00 עד לשעה 09:00.   דהיינו, בשעות אלו, כנגד מי שאינו בעל תו חניה עירוני בתוקף, עלול להירשם דו"ח, גם אם שילם אגרת חניה (את אגרת החניה יוכל להשיב באמצעות בקשה למחלקת הפיקוח והחניה).   לנוחיותכם, מצ"ב טבלת מיפוי רחובות העיר, לפי חניה מועדפת וחניה בכחול לבן.   שימו לב, כי הטבלה אמורה לשמש כעזר בלבד, ואינה מחליפה את חובתו של נהג, הקבועה בדין, לבחון את השלטים הרלבנטיים למקום החניה בו בחר לחנות. לצפייה בטבלה לחץ כאן ​

אנה זק ושפיטה פתחו את אירועי הקיץ

אנה זק
אנה זק ושפיטה פתחו את אירועי הקיץ במופע רב להיטים
 ברחבה המשופצת של קניון עזריאלי גבעתיים

תאריך עדכון: 07/07/2019
ביום שני 1.7 (היום הראשון של החופש הגדול לתלמידי בתי הספר היסודיים) התקיים ברחבת קניון גבעתיים המשופץ מופע קיץ עם אנה זק ושפיטה זאת במסגרת אירועי הקיץ שעורכת עיריית גבעתיים לאורך חודשי יולי-אוגוסט.

מאות בני נוער נלהבים מילאו את הרחבה ונהנו ממופע פותח של אנה זק בליווי רקדנים ולאחר מכן עלתה שפיטה במופע עם עיבודים מפתיעים ללהיטי הרוק שכולנו גדלנו עליהם, באווירת מזרח תיכון חדש.

לאורך כל הקיץ תקיים עיריית גבעתיים אירועי קיץ לילדים, מבוגרים ולכל המשפחה. את הקיץ יסגור פסטיבל הבירה הגדול שגבעתיים שיתקיים בתאריכים 28-29.8.2019 ובמהלכו תופיע גם להקת מוניקה סקס.