• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

יריד תעסוקה לנוער

יריד תעסוקה
לראשונה בגבעתיים- יריד תעסוקה לנוער הכולל
משרות גם לנערים עם צרכים מיוחדים!
מאות בני נוער ביקרו ביריד ונחשפו למאות משרות של
למעלה מ- 30 מעסיקים

תאריך עדכון: 11/06/2019
מועצת התלמידים והנוער העירונית של גבעתיים בשיתוף מחלקת נוער וצעירים של מנהל החינוך העירוני וקניון עזריאלי גבעתיים, קיימו  ביום ראשון 2.6.19 את יריד התעסוקה העירוני לנוער והפעם לראשונה  הוא גם כלל משרות ייעודיות לבני נוער עם צרכים מיוחדים.

יריד התעסוקה לנוער הונגש השנה לבני ובנות נוער עם צרכים מיוחדים. בשיתוף פעולה עם קבוצת "הורים מיוחדים גבעתיים", פורסם שאלון להורים לבני נוער עם צרכים מיוחדים, ובו ניתן היה למלא את פרטי הנער וסוג המשרה הרלוונטית עבורו. לאחר היריד, נציגי מחלקת הנוער ייצרו קשר עם העסקים הרלוונטיים בהתאם לתשובות השאלון, וינסו לחבר בין בעלי העסק למחפשי העבודה.

בחודשים האחרונים, עמלו חברי מועצת הנוער במרץ רב ועברו בין כל המעסיקים בעיר במטרה למצוא לבני הנוער עבודה הגונה ומסודרת לקראת הקיץ הקרוב.
 למעלה מ- 30 עסקים ומאות משרות המתינו לבני הנוער ביריד שהגיע בהמוניו לקניון.

במהלך היריד הוקמו דוכנים ובהם הוצעו לבני ובנות הנוער מאות משרות במגוון רחב של תחומים כמו- קייטנות עירוניות, רשתות אופנה, עסקים עירוניים, חברות גדולות מחוץ לגבעתיים ועוד. בנוסף, במהלך היריד ניתנו לבני הנוער הטבות ייחודיות במתחם האוכל של הקניון.

כמו כן בני הנוער השתתפו  זו השנה השנייה בבימת אודישנים לתכנית הטלוויזיה- "הכוכב הבא".

הוקם ע"י החברה ל��וטומציה כל הזכויות שמורות © 2016