הפנינג אימוץ כלבים

20 כלבים מצאו בית חם בהפנינג אימוץ הכלבים שערכה עיריית גבעתיים בשיתוף השירותים הווטרינרים גוש דן

תאריך עדכון: 11/06/2019
עיריית גבעתיים בשיתוף השירותים הווטרינריים גוש דן ערכו ביום שישי האחרון (31.5.19) הפנינג אימוץ כלבים ברחבת קניון עזריאלי גבעתיים.

למעלה מ- 50 כלבים ממגוון גדלים וגזעים מילאו את הרחבה בסיוען של העמותות: חבר לי, תנו לחיות לחיות, Dogs r us, עמותת ערד לחי, מטה יהודה אוהבת חיות וצער בעלי חיים ר"ג והסביבה. 20 כלבים סיימו את  היום עם נביחה משמחת ומצאו בית חם ואוהב. כל משפחה שאימצה כלב קיבלה סל אימוץ הכולל חיסונים, שבב אלקטרוני עיקור או סירוס

ד"ר משה רפאלוביץ, מנהל השירותים הווטרינריים גוש דן ציין כי: יום אימוץ נוסף עבר בהצלחה גדולה. קרוב לעשרים כלבים מקסימים מצאו בית חדש. בזכות שיתוף הפעולה של השירותים הווטרינריים גוש דן עם עמותות למען בעלי חיים הגיעו פעילים מכל הארץ ומסרו כלבים מעולים לאימוץ. תודה מיוחדת לכל עובדי עיריית גבעתיים שנטלו חלק בהפקת האירוע".

במהלך האירוע נהנו הילדים גם מעמדת קיפולי בלונים, עמדות איפור, עמדת צילום מגנטים כן מהצגת הילדים מפרץ ההרפתקאות.

ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ציין כי: "רחבת הקניון המשופצת אירחה אירוע קהילתי נהדר בו כלבים נפלאים מצאו בית חם ואוהב. שיתוף הפעולה בין כל גורמי העירייה לשירותים הווטרינריים הוביל  לקיומו של הפנינג מוצלח מלא סיפוק לכולם".