• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

הפנינג אימוץ כלבים

20 כלבים מצאו בית חם בהפנינג אימוץ הכלבים שערכה עיריית גבעתיים בשיתוף השירותים הווטרינרים גוש דן

תאריך עדכון: 11/06/2019
עיריית גבעתיים בשיתוף השירותים הווטרינריים גוש דן ערכו ביום שישי האחרון (31.5.19) הפנינג אימוץ כלבים ברחבת קניון עזריאלי גבעתיים.

למעלה מ- 50 כלבים ממגוון גדלים וגזעים מילאו את הרחבה בסיוען של העמותות: חבר לי, תנו לחיות לחיות, Dogs r us, עמותת ערד לחי, מטה יהודה אוהבת חיות וצער בעלי חיים ר"ג והסביבה. 20 כלבים סיימו את  היום עם נביחה משמחת ומצאו בית חם ואוהב. כל משפחה שאימצה כלב קיבלה סל אימוץ הכולל חיסונים, שבב אלקטרוני עיקור או סירוס

ד"ר משה רפאלוביץ, מנהל השירותים הווטרינריים גוש דן ציין כי: יום אימוץ נוסף עבר בהצלחה גדולה. קרוב לעשרים כלבים מקסימים מצאו בית חדש. בזכות שיתוף הפעולה של השירותים הווטרינריים גוש דן עם עמותות למען בעלי חיים הגיעו פעילים מכל הארץ ומסרו כלבים מעולים לאימוץ. תודה מיוחדת לכל עובדי עיריית גבעתיים שנטלו חלק בהפקת האירוע".

במהלך האירוע נהנו הילדים גם מעמדת קיפולי בלונים, עמדות איפור, עמדת צילום מגנטים כן מהצגת הילדים מפרץ ההרפתקאות.

ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ציין כי: "רחבת הקניון המשופצת אירחה אירוע קהילתי נהדר בו כלבים נפלאים מצאו בית חם ואוהב. שיתוף הפעולה בין כל גורמי העירייה לשירותים הווטרינריים הוביל  לקיומו של הפנינג מוצלח מלא סיפוק לכולם".