• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

תחרות האולימפידע של גבעתיים

אולימפידע

בית ספר בורוכוב זכה במקום הראשון בתחרות המתמטיקה של גבעתיים לבתי הספר היסודיים

תאריך עדכון: 03/06/2019
ביום ראשון 26.5.19  התקיים גמר האולימפידע – תחרות המתמטיקה העירונית לשנת תשע"ט באודיטוריום בית ראשונים. במקום הראשון זכה בית הספר "בורוכוב", במקום השני בית ספר "גורדון" ובמקום השלישי בית ספר "אלון".

בשלב הראשון של התחרות תלמידי שכבות א'-ו' מכל בתי הספר היסודיים נבחנו בצורה מתוקשבת במשך חודש באמצעות יישומון שנקרא "עשר אצבעות" .  בשלב זה זכה בית הספר "בן גוריון" במקום הראשון, "גורדון" במקום השני ו"אמונים" במקום השלישי. ציונים אלה שוקללו יחד עם ציוני הגמר לטובת הכרזת בית הספר הזוכה.

בגמר עצמו התחרו זוג תלמידים  (בן ובת ) נציג או נציגה משכבה ה' ונציג או נציגה משכבה ו' ,אשר התחרו בפתרון משחקים מתמטיים על הבמה במהלך הגמר. כל זוג ישב בשולחן ייעודי על הבמה, וניתנו להם כ-25 דקות לצבור כמה שיותר כוכבים במפת פעילויות ייחודית לגמר.

בנוסף לכך כל בית ספר שלח נבחרת שישבה בקהל  ( 20 תלמידים מכיתות ה'-ו' בלבד) שהרכיבו את הנבחרת הבית ספרית שייצגה את בית הספר. במהלך האירוע התלמידים שיחקו במשחקים וחידות מתמטיות במטרה לצבור כמה שיותר כוכבים שהתווספו לציון הסופי של הגמר.

הציון הסופי מורכב מהניקוד שנצבר במהלך השלב הבית ספרי, וכן מהניקוד שנצבר במהלך הגמר וכאמור בית ספר בורוכוב גרף את המקום הראשון.