• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

אות קהילה מתנדבת

אות קהילה
אות "קהילה מתנדבת" בתחום הנוער לשנת תשע"ט
הוענק לעיר גבעתיים

תאריך עדכון: 12/05/2019
מחלקת הנוער והצעירים של מנהל החינוך בעירייה זכתה השבוע (יום ב' 29.4.19) באות "קהילה מתנדבת" בתחום הנוער לרשויות מצטיינות בשנת תשע"ט.
מדובר באות יוקרתי מטעם המועצה הלאומית להתנדבות בישראל, משרד החינוך, משרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים ומרכז השלטון המקומי, אשר חברו יחדיו לעידוד התנדבות ומעורבות חברתית ולהעלאת המודעות לעשייה זו, תוך הפניית זרקור מיוחד לרשויות מקומיות שנמצאו כראויות לציון בתחומים אלו.
בטקס החגיגי שנערך בעיר בנס ציונה קיבלו את האות ראש עיריית גבעתיים, מר רן קוניק, מחזיקת תיק הנוער הגב' קארין אינס וראש מנהל החינוך הנוער והצעירים הגב' אירית אהרונסון,.
ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, שהתבשר על הזכייה משופטת בית המשפט העליון בדימוס הגב' דליה דורנר, העומדת בראש ועדת הפרס, ציין כי: אנו מודים לחברי וועדת הפרס בראשות כבוד השופטת דליה דורנר על הכבוד הגדול בזכייה באות היוקרתי. אין זה מפתיע שמחלקת הנוער שלנו המהווה חלק ממנהל החינוך העירוני מקבלת אות הוקרה והצטיינות. הנוער שלנו איכותי מאוד ויחד איתם אנו מפתחים עשרות תכניות למען העיר והקהילה ונמשיך להוות דוגמא ומופת לשאר הערים בארץ כחלק מהעשייה הערכית חברתית.
הפרס הארצי ניתן כהערכה וכהוקרה על כל הפעילות הענפה והמשמעותית שמובילה מחלקת הנוער של מנהל החינוך לאורך כל השנה  בתחום התנדבות הנוער כדוגמת- מערך קבוצות ההתנדבות, מיזמים ייחודיים של תרומה לקהילה, שבוע המעשים הטובים, ירידי התנדבות ועוד. אחוז בני הנוער המתנדבים בעיר גבעתיים הוא בין הגבוהים בארץ ורובם אף מתנדבים ביותר ממסגרת משמעותית אחת.
טל גזית, מנהל מחלקת הנוער והצעירים: מחלקת הנוער פועלת רבות לאורך כל השנה במטרה לעודד ולקדם את תחום הנוער בכלל ותחום ההתנדבות במפרט. המחל��ה בנתה מערך שלם של התנדבות נוער ובעזרתו מפעילה אלפי מתנדבים לאורך כל ימות השנה בעשרות מיזמים משמעותיים. המחלקה שמה לה למטרה לאפשר לכל נערה ונער בעיר להתנדב במקום משמעותי אשר הוא או היא מתחברים אליו ומרגישים תחושת שייכות לצד גדילה והתפתחות של הנערים והנערות.