גבעתיים חוגגת עצמאות

עצמאות

עשרות אלפי משתתפים באירועי עצמאות בגבעתיים

תאריך עדכון: 12/05/2019
עשרות אלפי משתתפים מגבעתיים והסביבה הגיעו לחגיגות יום העצמאות בגבעתיים, שהחלו בערב יום העצמאות ונמשכו עד מוצאי עצמאות ובמהלכם הופיעו שירי מיימון, מאור אדרי, סבלימינל, בעז שרעבי, שימי תבורי ואחרים.
אירועי ערב יום העצמאות החלו בבית ראשונים, בהקרנת טקס הדלקת המשואות מהר הרצל על מסך ענק ולאחר מכן נערך מופע עם שימי תבורי וערב שירי א"י עם קאיה ומוטי שוורץ אשר הרקידו את הקהל עם מיטב שירי ארץ ישראל.
לבמה המרכזית בכיכר ווהלין הגיעו כ- 15 אלף איש לחגוג את חגיגות עצמאות ה-71 למדינת ישראל. אמן הילדים גילי בא לבקר פתח את החגיגות במופע הילדים והנחה את הערב בו השתתפו הלהקות העירוניות, שירי מיימון, מאור אדרי וסבלימינל. במהלך הערב התקיימו שני מופעי זיקוקים ארוכים במיוחד להנאת הילדים והמבוגרים. עם תום ההופעות החלה מסיבת נוער וצעירים שנמשכה עד השעות הקטנות.
חגיגות העצמאות של עיריית גבעתיים המשיכו למחרת בבוקר ביום העצמאות בפארק גבעתיים, שם הוקם זו השנה הרביעית חניון צה"ל של חטיבת השריון 188 אותה מאמצת עיריית גבעתיים ובמהלך היום ביקרו בחניון כ- 5000 מבקרים מכל רחבי הארץ. ראש עיריית גבעתיים רן קוניק סייר בחניון ושוחח עם החיילים והמפקדים על חשיבות שיתוף הפעולה בין גבעתיים העיר המאמצת לחטיבת השריון המפוארת.
במוצאי החג נערך בפארק בפני כ- 6,000 צופים המופע של בעז שרעבי שהלהיב את הקהל עם הרפרטואר העשיר שלו. את המופע פתחה הופעה משותפת של תזמורת הנשיפה של הקונסרבטוריון העירוני יחד עם תזמורת סטאגאדם.
את חגיגות העצמאות חתמה הרקדה המונית עם המרקידה פנינה קליין בגן רבקה בה לקחו חלק מאות משתתפים.