• סגירה זמנית של מזרקות הפארק בשל פסטיבל הבירה

בשל ההכנות לפסטיבל הבירה והקמת במת ההופעות ייסגרו מזרקות הג'טים בפארק החל מיום שני 26.8 ועד ליום ראשון 1.9. כמו כן לא תתאפשר כניסה למתחם המשחקים בפארק החל מיום שלישי 27.8 ועד לתום פסטיבל הבירה. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומזמינים את הציבור לבלות בפסטיבל   החל מחודש ספטמבר (תחילת שנת הלימודים) יעבדו המזרקות במתכונת הבאה: ימים א'-ו' בשעות אחה"צ בלבד בין השעות 19:00-16:00 יום שבת בבוקר 14:00-09:00 ויום שבת אחה"צ 19:00-16:00
  • עבודות להנחת קו ביוב ברחוב הכנסת

​תושבים יקרים,   הנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין הראל למעיין החל מיום חמישי 20/6/19 ולמשך כחודשיים יבוצעו עבודות  להנחת קו מים ראשי "24 ברח' הכנסת בין רח' הראל לרח' המעיין. שעות העבודה: 9:00 עד 17:00. העבודות יבוצעו במקטעים, להלן פירוט השינויים בהסדרי התנועה במקטע הראשון:   מקטע ראשון: רח' הכנסת בין הראל לצה"ל. נתיב הנסיעה מצפון לדרום יהיה חסום לתנועה, אך תתאפשר תנועה דו כיוונית. החנייה ברחוב בחניות הציבוריות לא תתאפשר בכל שעות היממה. בשעות העבודה לא תתאפשר הכניסה והיציאה מחניות הפרטיות. המדרכה המערבית תהיה חסומה למעבר.   יש לדאוג להוצאת הרכבים החונים בצידי הכביש ובחניות הפרטיות מבעוד מועד. רכב החונה בצידי הכביש לאחר השעה 09:00 בבוקר יגרר.   העבודה מבוצעת באישור משטרת ישראל ועיריית גבעתיים! אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית!   לשרותכם, מוקד טלפוני: 1800-800-814 או 107.

גבעתיים חוגגת עצמאות

עצמאות

עשרות אלפי משתתפים באירועי עצמאות בגבעתיים

תאריך עדכון: 12/05/2019
עשרות אלפי משתתפים מגבעתיים והסביבה הגיעו לחגיגות יום העצמאות בגבעתיים, שהחלו בערב יום העצמאות ונמשכו עד מוצאי עצמאות ובמהלכם הופיעו שירי מיימון, מאור אדרי, סבלימינל, בעז שרעבי, שימי תבורי ואחרים.
אירועי ערב יום העצמאות החלו בבית ראשונים, בהקרנת טקס הדלקת המשואות מהר הרצל על מסך ענק ולאחר מכן נערך מופע עם שימי תבורי וערב שירי א"י עם קאיה ומוטי שוורץ אשר הרקידו את הקהל עם מיטב שירי ארץ ישראל.
לבמה המרכזית בכיכר ווהלין הגיעו כ- 15 אלף איש לחגוג את חגיגות עצמאות ה-71 למדינת ישראל. אמן הילדים גילי בא לבקר פתח את החגיגות במופע הילדים והנחה את הערב בו השתתפו הלהקות העירוניות, שירי מיימון, מאור אדרי וסבלימינל. במהלך הערב התקיימו שני מופעי זיקוקים ארוכים במיוחד להנאת הילדים והמבוגרים. עם תום ההופעות החלה מסיבת נוער וצעירים שנמשכה עד השעות הקטנות.
חגיגות העצמאות של עיריית גבעתיים המשיכו למחרת בבוקר ביום העצמאות בפארק גבעתיים, שם הוקם זו השנה הרביעית חניון צה"ל של חטיבת השריון 188 אותה מאמצת עיריית גבעתיים ובמהלך היום ביקרו בחניון כ- 5000 מבקרים מכל רחבי הארץ. ראש עיריית גבעתיים רן קוניק סייר בחניון ושוחח עם החיילים והמפקדים על חשיבות שיתוף הפעולה בין גבעתיים העיר המאמצת לחטיבת השריון המפוארת.
במוצאי החג נערך בפארק בפני כ- 6,000 צופים המופע של בעז שרעבי שהלהיב את הקהל עם הרפרטואר העשיר שלו. את המופע פתחה הופעה משותפת של תזמורת הנשיפה של הקונסרבטוריון העירוני יחד עם תזמורת סטאגאדם.
את חגיגות העצמאות חתמה הרקדה המונית עם המרקידה פנינה קליין בגן רבקה בה לקחו חלק מאות משתתפים.