• שינויים בתנועה ובתחבורה ציבורית בעקבות אירוע סובב ר"ג בתאריך 31.5.19

להלן מגבלות התנועה היוצאת והנכנסת לגבעתיים בעקבות אירוע סובב ר"ג בתאריך 31.5.19 : 1.לא תתאפשר פנייה ימינה מרחוב סירקין צפונה  לרחוב ביאליק (החוצה בהמשך את קריניצי וארלוזורוב) לכיוון משרד הפנים עד השעה 10:30. 2.מאחר שרחובות קריניצי וארלוזורוב (הנמצאים ברמת גן) יהיו חסומים עד שעה 10:30 תתאפשר יציאה מהעיר לכיוון רמת גן (לכיוון צפון) במגבלות החסימות הנמצאות ברמת גן עצמה. 3.בן גוריון יהיה חסום נתיב אחד  בלבד מכיוון צפון קניון איילון לדרום בצד של רמת גן עד פינת הרצל ,בהרצל הם  פונים ימינה ושמאלה לרחוב קריניצי המרוץ לא מגיע לגבעתיים.   שינויים בתחבורה ציבורית: קווים 57,67 לא יפעלו בעת האירוע (בערך בין 08:00-10:00) קו 23 – לא נכנס לכצנלסון, קק"ל, בורוכוב קו 45 – לא נכנס לכצנלסון קו 52 – לא מגיע לכופר הישוב, לא נכנס לכצנלסון קו 54 – לא מגיע לכופר הישוב קו 58 – מגיע עד רכבת מרכז במקום קניון איילון קו 160 – לא מגיע לכופר הישוב ​
  • מידע על חניה מועדפת לתושבי גבעתיים בכחול-לבן

חניה מועדפת היא חניה המותרת רק לתושבי גבעתיים בעלי תו חניה עירוני בתוקף למן השעה 17:00 עד לשעה 09:00.   דהיינו, בשעות אלו, כנגד מי שאינו בעל תו חניה עירוני בתוקף, עלול להירשם דו"ח, גם אם שילם אגרת חניה (את אגרת החניה יוכל להשיב באמצעות בקשה למחלקת הפיקוח והחניה).   לנוחיותכם, מצ"ב טבלת מיפוי רחובות העיר, לפי חניה מועדפת וחניה בכחול לבן.   שימו לב, כי הטבלה אמורה לשמש כעזר בלבד, ואינה מחליפה את חובתו של נהג, הקבועה בדין, לבחון את השלטים הרלבנטיים למקום החניה בו בחר לחנות. לצפייה בטבלה לחץ כאן ​

גבעתיים חוגגת עצמאות

עצמאות

עשרות אלפי משתתפים באירועי עצמאות בגבעתיים

תאריך עדכון: 12/05/2019
עשרות אלפי משתתפים מגבעתיים והסביבה הגיעו לחגיגות יום העצמאות בגבעתיים, שהחלו בערב יום העצמאות ונמשכו עד מוצאי עצמאות ובמהלכם הופיעו שירי מיימון, מאור אדרי, סבלימינל, בעז שרעבי, שימי תבורי ואחרים.
אירועי ערב יום העצמאות החלו בבית ראשונים, בהקרנת טקס הדלקת המשואות מהר הרצל על מסך ענק ולאחר מכן נערך מופע עם שימי תבורי וערב שירי א"י עם קאיה ומוטי שוורץ אשר הרקידו את הקהל עם מיטב שירי ארץ ישראל.
לבמה המרכזית בכיכר ווהלין הגיעו כ- 15 אלף איש לחגוג את חגיגות עצמאות ה-71 למדינת ישראל. אמן הילדים גילי בא לבקר פתח את החגיגות במופע הילדים והנחה את הערב בו השתתפו הלהקות העירוניות, שירי מיימון, מאור אדרי וסבלימינל. במהלך הערב התקיימו שני מופעי זיקוקים ארוכים במיוחד להנאת הילדים והמבוגרים. עם תום ההופעות החלה מסיבת נוער וצעירים שנמשכה עד השעות הקטנות.
חגיגות העצמאות של עיריית גבעתיים המשיכו למחרת בבוקר ביום העצמאות בפארק גבעתיים, שם הוקם זו השנה הרביעית חניון צה"ל של חטיבת השריון 188 אותה מאמצת עיריית גבעתיים ובמהלך היום ביקרו בחניון כ- 5000 מבקרים מכל רחבי הארץ. ראש עיריית גבעתיים רן קוניק סייר בחניון ושוחח עם החיילים והמפקדים על חשיבות שיתוף הפעולה בין גבעתיים העיר המאמצת לחטיבת השריון המפוארת.
במוצאי החג נערך בפארק בפני כ- 6,000 צופים המופע של בעז שרעבי שהלהיב את הקהל עם הרפרטואר העשיר שלו. את המופע פתחה הופעה משותפת של תזמורת הנשיפה של הקונסרבטוריון העירוני יחד עם תזמורת סטאגאדם.
את חגיגות העצמאות חתמה הרקדה המונית עם המרקידה פנינה קליין בגן רבקה בה לקחו חלק מאות משתתפים.