גבעתיים חוגגת טו בשבט

טו בשבט
הפנינג עירוני בגן רבקה וחגיגת נטיעות בגני הילדים ובתי הספר לרגל ט"ו בשבט

תאריך עדכון: 04/02/2019
העיר גבעתיים נצבעה ירוק לרגל ט"ו בשבט בשלל אירועים ופעילויות ברחבי העיר ובמוסדות החינוך.

האירוע המרכזי התקיים ביום שישי 18.1.19 בגן רבקה במעמד ראש העיר רן קוניק ובהשתתפות חבר המועצה ומחזיק תיק איכות הסביבה אביעד מנשה ומאות ילדים והורים.

במהלך האירוע נהנו הילדים ממבחר סדנאות יצירה ברוח החג כגון הכנת אדניות וכלי נגינה מחומרים ממוחזרים, מופע מוסיקאלי וכמובן מחגיגת שתילות ברחבי הגן. ראש העיר רן קוניק התכבד בנטיעת עץ אבוקדו בגן וציין כי: ט"ו בשבט הוא חגיגה לכל תושבי העיר שמבינים כי החיבור בין הקהילה לטבע במיוחד במרקם עירוני כשלנו הוא כה חשוב. נמשיך לטפח את המודעות לטבע ולסביבה מהחל מהגיל הרך לטובת כולנו".

לפני האירוע בגן רבקה התקיים סיור טבע עירוני עם מדריכי החברה להגנת הטבע שהחל במצפור ברחוב המרי והסתיים בגן רבקה.

ביום ראשון 20.1.19 השתתף ראש העיר רן קוניק בחגיגת נטיעות של עצי הדר יחד עם ילדי הגנים סיגלון וצאלון וכן בבית הספר כצנלסון.

יש לציין כי כל ילדי הגנים יקבלו שתיל מתנת עיריית גבעתיים אליה מצורפת ברכה של ראש העיר ובה כתוב:  ילדות וילדים יקרות/ים,
אני מאחל לכם,לבלוב, בריאות ומלוא הטנא כל טוב.
נמשיך כולנו יחד לשמור על גבעתיים פורחת.