ספסלים אמנותיים

ספסל מעוצב

ספסלים אמנותיים עם ציטוטים ממיטב השירה עברית בגבעתיים

תאריך עדכון: 26/11/2018
תושבי גבעתיים הופתעו לאחרונה לראות את ספסלי הרחוב הפזורים ברחבי העיר לנוחות ההולכים והשבים משנים את פניהם והופכים למציג אמנותי הנותן כבוד לשירה העברית.
במבצע מיוחד נצבעו 6 ספסלים עירוניים על ידי האמן הלל לזרוב ובהם ציטוטים ממיטב השירה העברית.
סמוך לסניף הדואר ברחוב הל"ה עוטרו הספסלים בשירה של נעמי שמר  "בהיאחזות הנח"ל בסיני" ובשיר שיעור מולדת (מילים עלי מוהר לב ולחן אפרים שמיר).

בספסל סמוך לקופ"ח ברחוב המעורר עוטר ספסל בשירה של נעמי שמר "לו יהי" וברחוב כצנלסון 30 סמוך לבית הכנסת יעוטר  בהמשך ספסל בשיר "כמו צמח בר" (מילים רחל שפירא ולחן נחצ'ה הימן.

סמוך לבית יד לבנים ברחוב גורדון עוטרו הספסלים בשירים "מה אברך" (מילים רחל שפירא ולחן יאיר רוזנבלום ו"שיר הרעות" (מילים חיים גורי ולחן שסה ארגוב).

ראש עיריית גבעתיים רן קוניק אמר כי אנחנו שמחים לחשוף בפני הציבור במרחב הציבורי את מיטב השירים המלווים אותנו לאורך הדורות ומהווים נכסי צאן ברזל של התרבות העברית במדינה.